Et annet NASDAQ-oppført selskap for å investere $ 100 millioner i Bitcoin

by admin .

Kuala Lumpur-hovedkontor og NASDAQ-noterte Greenpro Capital planlegger å kjøpe Bitcoin gjennom datterselskapet CryptoSX, avslører en pressemelding 28. desember.

Greenpro Capital tror på masseadopsjonen av Bitcoin

I en uttalelse sa selskapet at de tror på den pågående masseadoptiseringen av Bitcoin av banker, hedgefond og forsikringsselskaper, og legger videre til at den støtter Bitcoin som en pålitelig butikk av verdi.

Mot dette formål har konsernsjef CK Lee instruert Greenpro Capital-investeringsbankfolk om i 1. kvartal 2021 å hente gjeld på opptil $ 100 millioner. Imidlertid vil de også kjøpe digitalt gull fra kontantreservene sine.

Gjennom strategisk styring av balansen og et Bitcoin-fond – en del av deres kryptostrategi, kan de produsere „betydelig fremtidig verdi“ for selskapet.

I tillegg til Bitcoin, mener Greenpro Capital at andre topp-kryptovalutaer som Ethereum gir muligheten for bedre avkastning, bidrar til å bevare verdien, og er et alternativ som er bedre enn å ha kontanter.

Offentlige selskaper som eier Bitcoin

Ifølge statistikk fra Bitcoin Treasuries, flere offentlige firmaer tømme pengene sine i Bitcoin. MicroStrategy under ledelse av Michael Saylor eier for eksempel 70.470 BTC.

For noen uker tilbake kunngjorde de et nytt kjøp på $ 650 millioner, og presset deres totale til over $ 1,9 milliarder dollar i BTC til spotpriser, i prosessen med å rake over $ 850 millioner i fortjeneste.

Gjentatte ganger mener Saylor at Bitcoin er en butikk med verdi, og det underliggende nettverket er et nytt finansielt lag som vil drive internetthandel gjennom årene.

I en nylig tweet syntes han å oppfordre markedsledere til å justere sin investeringsstrategi, og forklarte at det var umulig å forfølge en bedriftsvisjon ved å investere kapital i en valuta (USD) som kollapser i verdi. Tidligere sa han at Bitcoin var den første konstruerte sikre havnen som beskrev eiendelen som „håp“.

Andre viktige offentlige selskaper med Bitcoin-interesse inkluderer Galaxy Digital Holding som administrerer 16 651 BTC, og Square med 4 709 BTC.

Som BTCManager rapporterte, mener Square at kryptovalutaer som Bitcoin er et instrument for økonomisk empowerment og et middel til å delta i det globale pengesystemet, pålitelig og uten mellomledd. Disse eiendommene, sa de, stemmer overens med selskapets mål.

Flyter med tilstrømningen, Russel Okung, en NFL-stjerne, rapporterte BTCManager nå å motta halvparten av sin lønn på $ 13 millioner i BTC.