Bitfinex CTO: Tether er ikke Bitcoin (BTC), USDT er sentralisert

by admin .

Bitfinex og Tether CTO, Paolo Ardoino, har gjentatt Tether er en sentralisert stablecoin
Dette kommer etter at kryptoentusiaster stiller spørsmål ved beslutningen om å fryse $ 33 millioner i USDT fra KuCoin-hacket
Tether frøs også $ 1M USDT på Omni og ytterligere $ 1M USDT på Tron
Børsen hadde også reddet ytterligere 1 million dollar tapt til en DeFi-smartkontrakt
CTO for både Bitfinex og Tether, Paolo Ardoino, har avklart via Twitter at Tether (USDT) er en sentralisert stablecoin. Hans kommentarer kommer etter at flere kryptoentusiaster satte spørsmålstegn ved beslutningen om å fryse en $ 33 millioner USDT stjålet fra KuCoin og ytterligere $ 2 millioner USDT timer senere. I tilfelle av sistnevnte frøs Tether $ 1M USDT på Omni-nettverket og en annen $ 1M USDT på Tron blockchain.

Mr. Ardoino forsvarte handlingene for å fryse midlene ved å forklare at Tether har en plikt overfor brukere, regulatorer og politi. Han uttalte seg via følgende tweet.

Tether (USDT) er ikke Bitcoin, vennligst lær forskjellen

Han vil da legge til de ovennevnte kommentarene via en Twitter-tråd som forklarte hvordan en intervensjon er nødvendig i tilfeller som KuCoin-hacket, eller når en bruker sender en betydelig mengde USDT til en uopprettelig adresse, slik tilfellet var med $ 1 million sendt til en DeFi-smart kontrakt.

Videre ba Mr. Ardoino kryptobrukere om å skille mellom Bitcoin og Tether.

Tråd

1. Folk som klager over sentraliserte stablecoins som fryser stjålne midler, gjør det bare fordi de ikke er en del av hvem som mistet penger. Når det en gang skjer med dem, begynner de vanligvis å sutre uten slutt (skjedde noen ganger). For lett når det skjer med noen andre.

2. #Tether er ikke #Bitcoin. Vennligst lær forskjellen. Tether er et sentralisert stablecoin som fungerer som et bedre og raskere transportlag for fiat on chain. Å være sentralisert er også underlagt regulatoriske krav.

3. Også Tether kan bestemme seg for å fryse midler i to situasjoner: – rettshåndhevelse / regulatorforespørsel – midler sendes til uopprettelige adresser (helt etter tether-skjønn). Denne muligheten gir ikke kryptobrukere rett til å delta på dumme svindel eller å betale mindre oppmerksomhet.